Mix It!

Mix It!

MixIt! is de sieradenlijn van Tresj waarbij jij de designer bent. Vind je die ene ketting mooi maar niet de hanger? Of wil je liever zelf je de mooiste combinaties maken met de armbanden? Dat kan bij Tresj! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. En de kans dat er iemand hetzelfde sieraad heeft is zeer klein! En alles is apart geprijsd. Het voordeel daarvan is dat je het sieraad zo duur kunt maken als je zelf wilt.

Hoe werkt het? Heel simpel! 

 

Kies jouw favoriete ketting en hanger.
Bij elke ketting kun je de door jou gewenste lengte aangeven. Daarnaast kun je vaak kiezen uit verschillende kleuren en de kleur van het metaal. Maak daarna een keuze uit de verschillende hangers. Wil je later liever een andere hanger aan de ketting dan hoef je slechts de verwisselbare hanger aan te schaffen. Andersom kan natuurlijk ook! Super toch!

 

Combineer zelf de mooiste armbanden.
Maak een keuze uit een groot aanbod mix & match armbanden. Je kunt zoeken op kleur maar je mag natuurlijk ook allerlei kleuren mixen! En het mooie is: hoe meer je bestelt, des te groter de korting (oplopend tot 20%!). 

       

Explore & design it yourself!


Onzeker over jouw keuze? Je kunt voor jouw aankoop de treasures met elkaar matchen. Wil je weten of je een goede combinatie uitgezocht hebt, klik dan op 'match it' bij de producten en bekijk de foto's van de verschillende producten naast elkaar. Zo krijg je nog beter een indruk of de combinatie die jij hebt uitgezocht ook de juiste is.