Your Personal Tresj!

Your Personal Tresj!

Wil je een eigen ontwerp? Dat kan! Tresj neemt dan uitgebreid de tijd om met jou de wensen door te spreken via mail. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt waarvan er een foto naar jou wordt verstuurd. Is het niet helemaal naar je zin dan mag je aangeven wat je wilt veranderen. Tresj gaat net zo lang door met ontwerpen totdat jij het perfecte sieraad hebt!

 

En heb jij nog oude dierbare sieraden waarvan je het jammer vindt dat je ze niet draagt omdat je het model niet meer mooi vindt? Tresj kan van jouw oude, ongebruikte sieraden een nieuw sieraad maken, geheel naar jouw wens. Je kiest zelf de onderdelen die je wilt gebruiken en wat je ervan wilt laten maken. Zelfs het model en de kleur kun je aangeven. Of laat je verrassen en laat het totale ontwerp aan Tresj over.

 

De prijs van een persoonlijk ontwerp is opgebouwd uit ontwerpkosten (afhankelijk van het soort sieraad tussen € 10,- en € 25,-), het gebruik van (andere) materialen en verzendkosten. Je krijgt vooraf te horen wat de totaalprijs gaat worden zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Interesse? Neem dan contact op met info@tresj.nl!

 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van persoonlijke sieraden. Zie je iets wat jou bevalt, laat het mij weten, wellicht kan ik nog iets soortgelijks maken.

Er zijn geen producten in deze categorie.