Verzendinformatie


Gratis verzending binnen Nederland!

Tresj verstuurt jouw pakje met standaard briefpost (zonder Track&Trace) en grotere bestellingen (afhankelijk van gewicht en grootte) met standaard pakketpost (met Track&Trace).

 

Wil je meer zekerheid tijdens het verzenden? Dan kun je, tijdens het bestelproces, ervoor kiezen om je pakje als brievenbuspakket of aangetekend te versturen (met Track&Trace). De kosten hiervoor zijn respectievelijk € 3.50 en € 6.95. 

 

Woon je in het buitenland, of wil je het pakje naar het buitenland versturen, dan kun je voordat je bestelt heel makkelijk zien hoe hoog je verzendkosten zijn.

Klik op het winkelwagentje en klik op 'afrekenen'. Kies vervolgens voor 'verzendkosten berekenen' en vul je woonplaats in. Je krijgt dan de juiste verzendkosten te zien. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht. Ter indicatie:

  • Europa: van € 1,95 tot € 18.50
  • Wereld: van € 9.95 tot € 24.- 

 

Alle producten worden zorgvuldig verzonden in bubbeltjesenveloppe, brievenbuspakket of verzenddoos.

 

Tresj maakt voor het verzenden van je bestelling gebruik van PostNL. Tijdens de verzending ligt de verantwoordelijkheid voor het artikel bij het postbedrijf. Bij verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending of overschrijding van de aangegeven levertijd door PostNL is Tresj niet aansprakelijk te stellen. Mocht dit jou overkomen neem dan contact op met ons via info@tresj.nl. Tresj probeert dan samen met jou tot een goede oplossing te komen.

 

Mocht het item onverhoopt toch beschadigd aankomen zonder dat dit toe te kennen is aan PostNL, dan valt dit onder de garantie. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

 

Je kunt het artikel ook op komen halen. Kies tijdens het bestelproces voor afhalen (je kunt dan contant betalen of kiezen voor een andere betaalmethode). In overleg wordt er een dag en tijd afgesproken.

 

En is het pakje voor iemand anders bestemd? Dan kun je tijdens het bestelproces heel eenvoudig aangeven of je het naar een ander adres wilt sturen!