De perfecte maat armband!

Bijna alle armbanden van Tresj worden op maat gemaakt! Geen gedoe met standaard maten die niet geschikt zijn voor bijvoorbeeld een zeer smalle of brede pols. 

 

Bij het bepalen van de juiste maat houdt Tresj rekening met verschillende factoren:

  • jouw polsmaat (zie uitleg hieronder).
  • hoe je de armband het liefst draagt: strak, medium of los.
  • het model van de armband.

Tresj bepaalt de totale lengte van de armband aan de hand van jouw polsmaat!

Waarom? Heel simpel! Omdat een enkele armband een heel andere berekening nodig heeft dan een dubbele of triple wikkelarmband. Ook de grootte van de kralen speelt hierin een rol. Daarnaast gebruikt Tresj ook verschillende sluitingen die bepalend zijn voor de berekening van de uiteindelijke maat. En bovendien zijn sommige modellen armbanden mooier om ze juist strak of los te dragen. Bij elke armband kun je jouw wensen aangeven door bij de beschikbare opties jouw voorkeuren aan te klikken. 

 

POLSMAAT METEN

Er zijn twee manieren om jouw polsmaat op te meten:

 

Met flexibel meetlint:

Wikkel het meetlint om jouw pols net onder de knokkel (knobbel, polsbot). Niet te strak - jouw pols mag niet afgekneld zijn - maar zeker ook niet te los.  De maat die je kunt aflezen op het meetlint geef je door bij de optie 'polsmaat'. Kies vervolgens hoe je de armband het liefst draagt: strak, medium of los (deze optie wordt niet bij alle modellen weergegeven). De armband wordt op maat gemaakt volgens de door jouw gewenste voorkeuren. 

 

Met touwtje en lineaal:

Wikkel het touwtje om jouw pols net onder de knokkel (knobbel, polsbot). Niet te strak - jouw pols mag niet afgekneld zijn - maar zeker ook niet te los.  Zet met een stift een streepje waar het touw kruist. Meet de lengte op m.b.v. een lineaal. Deze maat geef je door bij de optie 'polsmaat'. Kies vervolgens hoe je de armband het liefst draagt: strak, medium of los (deze optie wordt niet bij alle modellen weergegeven). De armband wordt op maat gemaakt volgens de door jouw gewenste voorkeuren.

 

BELANGRIJK! Voorkom teleurstelling en onnodig heen-en-weer gestuur van pakjes door alleen jouw daadwerkelijke polsmaat (zie uitleg hierboven) en aanvullende wensen door te geven! Dus NIET de totale lengte die de armband moet hebben. 

 

Overigens gaat Tresj er heel soepel mee om als je, ondanks de ingevoerde gegevens, niet tevreden ben met de maat. Je kunt de armband dan kosteloos laten vermaken. Je betaalt alleen de kosten van de retourzending.