Ketting Lapis Lazuli - Kies (edel)metaal

€ 17,95 -
€ 29,95

Ragfijne ketting met een onregelmatig gevormde hanger van Lapis Lazuli.

 

Omdat Lapis Lazuli een natuurproduct is zal geen één steen hetzelfde zijn. De steen die jij ontvangt kan dus afwijken van de steen op de foto maar is zeker net zo mooi!

 

GROOTTE VAN DE STEEN

Circa 12x10 mm. 

 

BETEKENIS

Lapis Lazuli: deze steen geeft innerlijke rust en helpt innerlijke waarheid te vinden en deze te accepteren. De steen helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen en bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.

 

CUSTOMIZABLE!

Kies jouw favoriete (edel)metaal. De prijs wordt automatisch aangepast.

Let op! De schakels van de nikkelvrij metalen, RVS en Sterling Zilveren ketting zijn anders dan de schakels van de Gold-Filled ketting op de foto.

 

WAT IS GOLD-FILLED?

Dit is hoogwaardig duurzaam materiaal waarbij door een mechanisch proces van hitte en druk een laag van 14kt goud over het basismateriaal (koper of juweliersmessing) wordt aangebracht. Deze laag goud moet minstens 5% van het totale gewicht zijn. Doordat de goudlaag zo dik is kunnen Gold-Filled sieraden, bij zorgvuldig gebruik, een leven lang mee gaan en blijft  het mooi van kleur. Kortom: een betaalbaar alternatief voor echt goud. Schoonmaken kan eenvoudig met een zacht onbehandeld doekje en een mild sopje. 

Uitverkocht

 

Customize it!:

*
*

 Ook mooi!