23 Jul / 2018

SECRET SUMMER SALE!


De zomer is nog lang niet voorbij. Zeker het warme weer niet!...

Trek jij deze hitte nog? Of hoop jij, net als ik en de planten in mijn tuin, op een flinke regenbui? Daarna mag het van mij gewoon weer heerlijk zomers zijn met een temperatuur van rond de 25 graden.


Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik leef op in de zomer. Veel meer daglicht, mooi weer, het vooruitzicht op een vakantie, weg naar een mooie bestemming of juist een #staycation, even helemaal niks! Heerlijk toch?

 

Het blijft raar om in deze periode al bezig te zijn met de herfst-en wintercollectie maar voorlopig houdt deze mij nog wel even bezig. Voor mij nog geen vakantie dus!

Zoals ik het nu in mijn hoofd heb gaat mijn site helemaal veranderen. Hoe weet ik nog niet precies maar ik weet wel dat ik het anders wil.

Ergens in al deze jaren ben ik verloren waarom ik Tresj oorspronkelijk begon. Dat is: vanuit mijn hart en gevoel sieraden en/of accessoires ontwerpen en die verkopen. Hoe dat heeft kunnen gebeuren weet ik niet precies. Het is er langszaam ingeslopen. Maar ik merkte wel dat ik niet meer blij werd van de manier waarop ik bezig ben. Ik ben te veel sieraden gaan maken die te ver van mij af staan. En mijn site is te groot geworden: ruim 900 sieraden staan online, het is nogal wat! Het mag allemaal weer kleiner en unieker worden. Kortom: Back to the Basics! Ik heb er zin in en natuurlijk hoop ik dat jij de verandering ook kunt waarderen.

 

Ruim 900 sieraden online, dat mag wat mij betreft echt minder. Daarom gaat de hele shop op de schop en zullen er veel sieraden verdwijnen uit de collectie. En daarom start Tresj vandaag 'achter de schermen' met een gigantische SECRET SUMMER SALE.

Er staan al ruim 80 sieraden online en wekelijks worden er steeds meer toegevoegd. Ook treasures die nog nooit op de site hebben gestaan!

 

De SECRET SUMMER SALE en de code voor 25% korting is alleen beschikbaar voor lezers van de nieuwsbrief!

 

Wil jij ook toegang tot de pagina en de code? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Klik hier!

TAGS:

Laat een reactie achter

Captcha