02 Dec / 2017

Let's Party!


Toen ik nog jong, slanker en (op en af) vrijgezel was.....

....werkte ik bij Noorderligt: een geweldig concertpodium in Tilburg, zeer bekend bij mensen van mijn leeftijd.

Ik begon daar op mijn 22e en bleef er werken tot de geboorte van mijn dochter en Noorderligt verhuisde naar de binnenstad en 013 werd.

Mijn kledingstijl in die tijd kun je omschrijven als een mix van vrouwelijk, uitdagend, alternatief en een beetje New Wave. Strakke broeken en shirts, korte rokjes, veel eyeliner onder de ogen, gekleurde haren en lippenstift. En aan de andere kant ook lekker shabby: wijde makkelijke kleding maar bijna altijd zwart en nooit netjes, zeker mijn haren niet. 

                                                       

 

Aan deze stijl heb ik mij lang gehouden en zwart komt nog vaak terug in de kledingkeuze die ik nu maak. Ook krijg ik nog steeds de kriebels als mijn haren naar mijn gevoel te 'netjes' gestyled zijn.  Aan korte rokjes waag ik mij niet meer. 

 

Ook in die tijd heb ik altijd de neiging gehad met de feestdagen juist voor chique te gaan. Het is mij niet vreemd om aan een bestaande party-dress glimmende lovertjes te bevestigen of zelfs een jurkje helemaal twenties te maken (dank je mam!). 

Juist het feit dat ik er dan heel anders uit zag gaf mij het gevoel dat het een heel andere en specialere avond/nacht was dan 'normaal'. En misschien vond ik mijzelf ook mooier dan op andere uitgaansavonden. Geen idee...het is inmiddels zo lang geleden!

Maar ik merk ook nu nog dat als ik mijn ogen donker aanzet en mijn prachtige nauwsluitende fifties jurkje aan heb (jawel, hetzelfde jurkje als vorig jaar), dat ik dan weer even dat gevoel van vroeger terug krijg. Heerlijk! En mijn haren....die blijven lekker wild!

 

Ben jij iemand die tijdens de feestdagen voor een heel andere kledingstijl kiest of blijf je bij jouw stijl? Ik hoor graag van je waar jij voor gekozen hebt dit jaar.

 

En heb je nog een mooi sieraad nodig om je 'look' af te maken? Bekijk dan hier alle feestelijke sieraden met een beetje glitter & glam. Liever iets basic? Ook dat is te vinden op mijn site. 

Maar waar je ook voor kiest....

 

ENJOY YOUR PARTY!

 

NB: de foto van mij in mijn jongere jaren en één van de weinige foto's die ik zelf ook erg mooi vind, is gemaakt door Maria (http://www.mariavanderheyden.com). 

TAGS: party sieraden

Laat een reactie achter

Captcha