06 Aug / 2015

YEAH! Vakantie!


Nee, helaas ga ik niet naar dat zonnige plaatje bij deze blog...

Maar ik ben wel ontzettend blij dat mijn vakantie nu aangebroken is.

 

Mocht je het nog niet weten: ik heb naast Tresj ook nog een reguliere baan als activititeitenbegeleider binnen het Centrum voor eetstoornissen bij GGZ Breburg. Een ontzettend leuke, boeiend en afwisselende baan! Moeilijk maar tegelijkertijd geeft het zoveel energie als ik merk dat de behandeling een positieve uitwerking heeft op 'onze' cliënten. Een baan die ik al 18 jaar met veel liefde vervul, mij voor de volle 200% voor geef. Een baan die ik, in al de jaren dat ik er ook nog mijn webshop erbij heb, niet heb willen opgeven. Het is, tijdens een zeer drukke periode, wel door mijn hoofd gegaan: stoppen en alleen maar met Tresj bezig zijn. Maar daarvoor hield en houd ik teveel van mijn werk binnen GGZ. 

 

Helaas ben ik, net als zoveel anderen binnen de zorgsector, niet meer zo zeker van mijn baan. Het zou binnen een jaar weleens afgelopen kunnen zijn. Het waarom frustreert mij enorm, al maanden. En alhoewel ik denk dat ik de wedstrijd tegen het geld (lees zorgverzekeraars) niet ga winnen en dit alles mij het idee kan geven dat mijn functie er niet toe doet, kan niemand mij de vele reacties afnemen van de honderden cliënten die ik heb leren kennen binnen onze kliniek. Reacties waaruit blijkt dat ik ( en mijn functie) wel degelijk van betekenis ben geweest. Deze reacties zijn mij veel meer waard dan een visie die ontstaan is vanuit een financieel oogpunt. Maar het kost mij wel veel energie: afgeserveerd worden vanwege een 'verkeerde' opleiding, na zoveel jaren werkervaring en positieve geluiden, doet pijn.

 

Dat ik van deze ontwikkelingen even afstand kan nemen geeft mij weer even rust. 

Rust die ik wel kan gebruiken om mijn nieuwe site af te ronden want als mijn toekomst binnen de zorg weg is wil ik de focus gaan leggen op mijn andere passie: Tresj!

Dus nee, een vakantie in zo'n exotisch land als op de foto zit er voor mij niet in.

 

Neemt niet weg dat ik wel van plan ben om ontzettend te gaan genieten van deze vakantie. Mijn laatste werkdag voor mijn vakantie, met een afsluitende BBQ, was in ieder geval al erg fijn. En voor iedereen gezellig, wat al heel veel zegt gezien de moeite die onze cliénten met eten hebben! Werkelijk top!

Een mooi begin van een hopelijk ontspannende vakantie!

 

Voor iedereen die ook nog een vakantie tegemoet mag zien: een hele fijne, ontspannende, inspirerende vakantie gewenst!

 

Liefs

Angelique

 

TAGS: vakantie

Laat een reactie achter

Captcha