01 Dec / 2013

DIY cadeaulabels


De meesten die mij kennen weten dat ik een creatieveling 'pur sang' ben. Als ik iets zelf kan maken dan zal ik dat ook doen...

Geen materiaal is mij vreemd, één van de voordelen van de creatieve opleiding die ik jaren geleden gedaan heb. Niet alleen vind ik het heel leuk om met mijn handen bezig te zijn: het hele proces geeft mij een geweldige kick. Van het ontstaan van een idee, het uitproberen tot het uiteindelijke resultaat.

 

Dus toen mijn cadeaulabels op waren twijfelde ik er niet aan dat er een nieuw ontwerp moest komen. Leuk voor de feestdagen maar ook omdat ik van vernieuwing houd.

 

Tja, de wens is er dan maar hoe gaat het dan verder? Eerst het bedenken: het liefst houd ik het simpel en natuurlijk dus dat ik mijn basic labels zou blijven gebruiken stond voor mij al vast. Maar ik wilde wel iets extra's.

 

Een ander voordeel van jarenlange creatieve bezigheden is dat ik een enorme kast bezit met een leuke voorraad van de meest uiteenlopende materialen: stof, klei, knopen, garens, verf, lintjes en wat al niet meer, ingekocht, gekregen, verzameld. Zo vond ik nog een aantal mooie stempels en inkt in drie kleuren. Et voilá: het materiaal en het idee was er! 

 

En dan mag je aan de slag om 300 labels aan beide kanten te stempelen.....heerlijk is dat! Het resultaat mag er ook wezen, zo mooi! De verpakking van mijn sieraden wordt er weer net iets anders van. De eerste positieve reacties op de nieuwe verpakking heb ik ook al terug.  Daar word ik helemaal blij van!

 

Ook mooi: mijn hoofd staat tijdens het maken niet stil en zo wordt van het ene idee het andere geboren. Niet alleen heb ik nu weer een voorraad cadeaulabels maar ook nieuwe kaartjes om mijn oorbellen aan te hangen. Helemaal happy dus!

 

 

   

Laat een reactie achter

Captcha