The Barcode Bracelet

The Barcode Bracelet

BARCODE BRACELET! Een handgemaakte armband met een tekst die alleen voor jouw ogen of de ogen van de ontvanger bedoeld is.

 

Geheime codes zijn van alle tijden. Eén van de bekendste is natuurlijk de morsecode. Maar tegenwoordig hoeven we niet meer met een telegraafmachine piepjes door te sturen. We hebben onze smartphone waarmee we meer kunnen dan alleen maar bellen. Door een simpele handeling met de juiste app kun je heel veel informatie verkrijgen door het 'lezen' van een barcode of QR code. 

Ook in deze virtuele tijd blijft het nog steeds leuk om speciale cadeau's te geven. Want zeg nou zelf: wat is er mooier dan een cadeau te geven of te krijgen waarvan jij alleen de waarde kent? Dat is de waarde van een persoonlijke boodschap!  

 

Tresj heeft een tekst omgezet naar een barcode en deze 'vertaalt' naar een sieraad. Zo draag je altijd jouw geheime boodschap mee zonder dat anderen het door hebben.

Ga voor een standaard bericht of Customize IT! met jouw eigen tekst.

En wil je het nog persoonlijker maken? Dan zorgt Tresj voor een QR code met die boodschap. 

 

NB: deze armband kan in 74 kleuren gemaakt worden. Zie je jouw favoriete kleur niet op de site stuur dan een mail naar info@tresj.nl

Er zijn geen producten in deze categorie.